GodTools:
Ndihma për ju
Ndani besimin tuaj

 

Ja se çfarë ju merrni në aplikacion

Të përfshira në aplikacion janë një shumëllojshmëri e veglave të angazhimit vizual që ju ndihmojnë të ndani besimin tuaj në çdo mjedis. Zgjidhni një në bazë të preferencës suaj dhe personit me të cilin po ndani. Ju mund të shtoni ose hiqni mjete në mënyrë që ato të preferuara të jenë në ekranin tuaj të parë.

Njohja e Perëndisë personalisht:
Merrni një ftesë të ilustruar se si ta njohësh personalisht Perëndinë.

2

Njiheni Perëndinë Personalisht:
Merrni katër parime se si të hyni në një marrëdhënie personale me Perëndinë.

5

Katër Ligjet Shpirtërore:
Merrni një shpjegim të thjeshtë të ftesës së Perëndisë për ata që ende nuk e njohin Atë.

3

"Kënaqur?"
Merrni një udhëzues të dobishëm mbi mënyrën e njohjes dhe përvojës së Shpirtit të Shenjtë në jetën tuaj të krishterë.

4

Nderi i restauruar:
Merrni mesazhin e ungjillit nga një perspektivë e nderit - turpit.

Nder

Katër:
Mësoni mesazhin qendror të Biblës përmes katër simboleve.

Katër

Shkarko GodTools Sot!

Pse GodTools?

GodTools mund të ndihmojë çdo kohë, çdo vend, dhe në gjuhë të ndryshme. GodTools ju shtyn të bisedoni me të tjerët me të tjerët rreth asaj se si mund të fillojnë dhe të rrisin marrëdhënien e tyre me Perëndinë ... edhe nëse nuk e keni ndarë kurrë më parë besimin tuaj.

60 + Gjuhët

Me butonin këmbe mund të kaloni lehtësisht mes gjuhës tuaj të zemrës dhe të tyret.

60 + Gjuhët

Me butonin këmbe mund të kaloni lehtësisht mes gjuhës tuaj të zemrës dhe të tyret.

Gjuhët 50 - celularë

FAQ

Shkarko GodTools Sot!

Dëshmi

Lauren

"Ne jemi kaq mirënjohës që të kemi Aplikacionin në telefonat tanë dhe të jemi në gjendje ta nxjerrim atë në çfarëdo gjuhe që na duhet, sa herë që Perëndia hap derën për të ndarë me dikë!"

Desi

"Faleminderit për lehtësimin e ndarjes së ungjillit me dikë që flet një gjuhë tjetër".

Brian

"Falë aplikacionit Tools Perëndi, ndjehem sikur unë kam qenë në gjendje të shtrydh shumë orë dishepullimi dhe trajnimi për ungjillizim në rreth 20 minuta dhe ta lini atë me të gjitha mjetet që ajo ka nevojë për të shpallur me guxim Krishtin në kampusin e saj".

E ndërtuar për ju, nga ne.

 


Ne duam
te degjosh
Nga ju

 

Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani një mesazh.

Vendoseni në faqen tuaj

Me një linjë të shkurtër të kodit, mund të keni një prezantim të qartë të ungjillit në blogun ose faqen tuaj të internetit.
Vetëm kopjoni një nga kodet më poshtë dhe ngjiteni në faqen tuaj te internetit.

Njohja e Perëndisë personalisht

<iframe src = "https://knowgod.com/en/embed/kgp" height = "900" width = "768" frameborder = "0" allowfullscreen = ""> </ iframe>

Katër Ligjet Shpirtërore

<iframe src = "https://knowgod.com/en/embed/fourlaws" height = "900" width = "768" frameborder = "0" allowfullscreen = ""> </ iframe>

Kënaqur?

<iframe src = "https://knowgod.com/en/embed/satisfied" height = "900" width = "768" frameborder = "0" allowfullscreen = ""> </ iframe>

Share GodTools me një mik!

Shkarko GodTools Sot!