GodTools:
Помош
Сподели ја твојата вера

 

Еве што добивате во апликацијата

Вклучени во апликацијата се разновидни визуелно ангажирачки алатки кои ви помагаат да ја споделите вашата вера во било кое поставување. Изберете еден врз основа на вашиот избор и лицето со кого се споделуваат. Можете да додавате или отстранувате алатки така што вашите омилени се на вашиот почетен екран.

Знаејќи го Бог лично:
Добијте илустрирана покана за тоа како лично да го познавате Бог.

2

Знај го Бог лично:
Добијте четири начела за тоа како да стапите во личен однос со Бога.

5

Четирите духовни закони:
Добијте едноставно објаснување за Божјата покана за оние кои не го познаваат.

3

"Задоволни?"
Добијте корисен водич за тоа како да го запознаете и искусите Светиот Дух во вашиот христијански живот.

4

Враќање на честа:
Добијте ја евангелската порака од перспектива за чест - срам.

чест

Четирите:
Запознајте се со централната порака на Библијата објаснета преку четири симболи.

Четирите

Преземи GodTools денес!

Зошто GodTools?

GodTools може да помогне во секое време, на секое место и на повеќе јазици. GodTools ве подготвува да самоуверено разговара со другите за тоа како тие можат да започнат и да го развијат својот однос со Бога ... дури и ако никогаш не сте ја делеле својата вера пред тоа.

60 + Јазици

Со копчето за префрлување можете лесно да се префрлате помеѓу вашиот јазик на срцето и нивното.

60 + Јазици

Со копчето за префрлување можете лесно да се префрлате помеѓу вашиот јазик на срцето и нивното.

50 јазици - мобилен

Најчесто поставувани прашања

Преземи GodTools денес!

Рекоа за нас

Lauren

"Ние сме толку благодарни што ја имаме апликацијата на нашите телефони и можеме да ја извлечеме на кој било јазик што ни треба, секогаш кога Бог ќе ја отвори вратата за да го споделиме со некого!"

Деси

"Ви благодариме што го направивте лесно да го споделите евангелието со некој што зборува друг јазик".

Брајан

"Благодарение на апликацијата" Божиќ алатки ", чувствувам дека можев да стиснам многу часови ученик и евангелизам за време на 20 минути и да ја оставам со сите алатки што таа треба да ги проповеда Христос смело во нејзиниот кампус".

Изградена за вас, од нас.

 


Ние сакаме
да се слушне
од тебе

 

Ве молиме внесете го вашето име.
Ве молиме внесете порака.

Ставете го на вашиот сајт

Со кратка линија на код, можете да имате јасна евангелска презентација на вашиот блог или веб-страница.
Едноставно копирајте еден од кодот линии подолу и ставете го на вашата веб-страница.

Знаејќи го Бог лично

<iframe src = "https://knowgod.com/en/embed/kgp" height = "900" width = "768" frameborder = "0" allowfullscreen = ""> </ iframe>

Четирите духовни закони

<iframe src = "https://knowgod.com/en/embed/fourlaws" height = "900" width = "768" frameborder = "0" allowfullscreen = ""> </ iframe>

Задоволни?

<iframe src = "https://knowgod.com/en/embed/satisfied" height = "900" width = "768" frameborder = "0" allowfullscreen = ""> </ iframe>

Сподели GodTools со еден пријател!

Преземи GodTools денес!